יום חמישי, 8 בדצמבר 2011

קציצות עוף מהירות וקלות

קציצות עוף אוריריות עם סוד

יש הרבה טיפים כדי לקבל קציצות עוף רכות ואוריריות. יש אומרים להוסיף לחם מושרה במים, ירקות מגורדים ושמעתי לאחרונה גם על הוספת קרח כתוש ליצירת בועות אוויר. לי אין יותר מידי זמן, להשרות לחם ולסחוט, גם לא לקצוץ או לגרד ירקות בפומפיה, אז הקציצות שלי כוללות רק 3 מרכיבים בסיסיים ועוד מרכיב סודי קטן, שיהפוך אותן לקלות ואוריריות בלי מאמץ.

מה צריך?
חצי ק"ג עוף טחון
2 ביצים
פירורי לחם לפי הצורך (בערך 4 כפות)
והסוד- שקית אבקת אפיה
את הכל מערבבים יחד לעיסה יציבה אך לא קשה מידי. אם העיסה מידי רכה יש להוסיף מעט פירורי לחם. 
מתבלים במלח, פלפל ובתבלינים שאתם אוהבים.
מעצבים צורה של קציצות בעזרת ידים לחות ומטגנים בשמן חם עד להשחמה יפה מ-2 הצדדים. אחרי הטיגון להניח על נייר סופג להספגת עודפי השמן.  

הקציצות בשלב הטיגון
מה קיבלנו? 
קציצות טעימות מאוד, אווריריות וקלות תרתי משמע!
קציצות קלות, אווריריות ומוכנות תוך כמה דקות

4 תגובות:

  1. אהובה זה נראה ממש טעים...!!

    תודה על הבלוג.

    השבמחק
  2. הכנתי את הקציצות היום. יצאו מעולות! תודה רבה! תמי

    השבמחק
  3. הרגע הכנתי את הקציצות ויצא טעים מאוד , תודה רבה אני מחפשת הרבה זמן מתכון לקציצות עוף שנישארות רכות וכף לאכול אותם. שבת שלום!

    השבמחק
  4. שלום רב, למה לא רואים את התמונות?

    השבמחק

תודה שהשקעת מזמנך להגיב לבלוג שלי.